Raportit

Voit tarkastella Kasperskyn raporttia, jossa on lueteltu kaikki havaitut objektit. Lisäksi seuraaville sovelluskomponenteille luodaan erillinen yksityiskohtainen raportti: Tiedoston virustorjunta, Suojattu selaus, Verkkohyökkäysten esto, Yksityinen selaus sekä virustarkistus- ja päivitystehtävät.

Avaa Raportit-ikkuna

Kaspersky-sovellus voi tallentaa raportit tekstimuotoisina. Tästä toiminnallisuudesta voi olla hyötyä, jos sovelluskomponentit tai -tehtävät aiheuttavat virheen, jota et voi korjata itse, ja johon tarvitset apua Kasperskyn asiakaspalvelulta. Lähetä tässä tapauksessa tekstimuotoinen raportti Kasperskyn asiakaspalvelulle, jotta asiantuntijamme voivat tutkia ongelmaa ja korjata sen niin nopeasti kuin mahdollista.

Vie Kasperskyn komponenttia tai tehtävää koskeva raportti tekstitiedostoon

Oletusarvoisesti Kaspersky-sovellus ei kirjaa tietoa antavia tapahtumia raportteihin. Voit sallia tietoa antavien tapahtumien kirjaamisen.

Huomaa: tämä asetus koskee vain Tiedoston virustorjuntaa. Ei-kriittisten tapahtumien kirjaaminen lokiin lisää huomattavasti raporttitiedoston kokoa.

Salli tietoa antavien tapahtumien kirjaaminen raportteihin

Raporttitiedostot voivat sisältää henkilökohtaisia tietoja, jotka on kerätty suojauskomponenttien (esimerkiksi Tiedoston virustorjunta, Suojattu selaus ja Yksityinen selaus) käytön aikana seuraavasti:

Raporttitiedostot tallennetaan tietokoneellesi. Raporttitiedostot poistetaan 30 päivän kuluttua niiden kirjaamisesta. Raporttitiedoston koko ei voi olla yli 1 Mt. Raporttitiedostojen polku on ~/Kirjasto/Application Support/Kaspersky Lab/KAV/Data/Report.